Ion Cristoiu, PRistul lui Ioan Niculae

Marele jurnalist cu fetish-uri pentru vestutele din piele, s-a transformat in PRistul lui Ioan Niculae. Se aude ca prestatorul de servicii, Ion Cristoiu, are task-uri precise din partea adevaratului leadership al B1TV – generalul Oprea si cucoana Udrea – anume sa-i spele imaginea agricultorului miliardar Niculae.

Si pentru ca banul dicteaza, Cristoiu a invitat la emisiunea din aceasta seara “un capitalist roman”, conform burtierei aurite care iti invadeaza spatiul vizual atunci cand ajungi, intamplator, pe la B1TV (scuzati-mi vorba murdara!). Acest “capitalist roman”, este nimeni altul decat Ioan Niculae. Sunt curios cum suna contractul, in speta obiectul contractului: “rebranding-ul capitalistului Ioan Niculae”, “spalarea imaginii capitalistului urmarit de DNA”, “indepartarea etichetei de securist”. Pai mesterul fetishist Cristoiu are misie grea. Cate emisiuni or fi negociat pentru a-l “cocheti” pe Niculae, pentru a-l parfuma si a-l scapa de miasmele greu de suportat pe care le emana “capitalistul” corupt in spatiul public?

Bre Cristoiu, e greu. O fi cotizat “granarul” vostru, asa cum se aude, dar degeaba. Pot sa-l dai si cu Clive Christian, poti sa-l inviti la enspe emisiuni, duhoarea de corupt il va insoti toata viata. Nu e mai simplu cu G.C. Paunescu? Hai ca ti-am dat o tema de gandire!

5 răspunsuri la „Ion Cristoiu, PRistul lui Ioan Niculae

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s